(Foto) Cluj: Imagini superbe de toamnă! Drumul de munte Mărișel – Măguri Răcătău a fost finalizat și arată impresionant

Updated on octombrie 29, 2020 Consiliul Județean Cluj a finalizat lucrările derulate pe sectorul Mărișel – Măguri Răcătău al drumului județean 107T.

Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj: “Mă bucur să pot anunța iubitorii muntelui, ai sporturilor de iarnă și, în general, amatorii de timp liber petrecut în natură, că drumul Măguri – Măguri Răcătău – Mărișel este integral asfaltat, iar lucrările sunt complet finalizate.

(Foto) Cluj: Imagini superbe de toamnă! Drumul de munte Mărișel - Măguri Răcătău a fost finalizat și arată impresionant 1

E o zonă montană superbă, cu un potențial turistic uriaș, la a cărei dezvoltare și punere în valoare am contribuit prin asfaltarea acestui drum care nu doar că oferă condiții excelente de trafic ci și arată cu adevărat impresionant”.

Astfel, după asfaltarea acestui ultim sector de drum în lungime de 6,165 kilometri și realizarea marcajelor rutiere marginale, investiția a fost complet finalizată prin realizarea acostamentelor și montarea parapeților metalici de siguranță.

(Foto) Cluj: Imagini superbe de toamnă! Drumul de munte Mărișel - Măguri Răcătău a fost finalizat și arată impresionant 2 (Foto) Cluj: Imagini superbe de toamnă! Drumul de munte Mărișel - Măguri Răcătău a fost finalizat și arată impresionant 3 (Foto) Cluj: Imagini superbe de toamnă! Drumul de munte Mărișel - Măguri Răcătău a fost finalizat și arată impresionant 4
(foto bluedot.ro)

Tot în cursul acestui an, în luna mai, Consiliul Județean a finalizat asfaltarea sectorului de drum Măguri Răcătău – Măguri în lungime de 4,53 kilometri.

Alte două sectoare ale drumului, în lungime totală de cca. 9,7 kilometri, au fost asfaltate în cursul anilor precedenți, cu precădere în anul 2019.

error: Content is protected !!