Emil Boc cere clujenilor mai puține petreceri: „Nu murim dacă nu facem două luni zile de naștere. Să evităm petrecerile, toate lucrurile care nu sunt strict necesare”

Updated on octombrie 28, 2020 Emil Boc a reacționat după recordurile de infectări cu coronavirus din Cluj. El face un apel la clujeni să o lase mai ușor cu petrecerile.

„Fac apel de a renunța la toate lucrurile care nu sunt strict necesare, deplasări, întâlniri, evenimente private. Nu murim dacă nu facem două luni zile de naștere, le putem sărbători mai bine în siguranță, mai încolo. Să evităm petrecerile, toate lucrurile care nu sunt strict necesare”, a afirmat Emil Boc, conform monitorulcj.ro, preluat de Digi FM.

Emil Boc cere clujenilor mai puține petreceri: „Nu murim dacă nu facem două luni zile de naștere. Să evităm petrecerile, toate lucrurile care nu sunt strict necesare” 1

Primarul Clujul nu crede că sunt șanse ca școlile și restaurantele să fie deschise în termenul de 14 zile de la depășirea pragului de 3 cazuri la mia de locuitori.

„Ce se va întâmpla în următoarele zile va fi fundamental pentru posibilitatea redeschiderii după 14 zile, cum arată astăzi evoluția nu sunt șanse, dar dacă situația se îmbunătățește, există această posibilitate, să ieșim din limita de 3 la mie și să redeschidem școlile, restaurantele”, a conchis primarul.

error: Content is protected !!