Ce se întâmplă la CTP Cluj? Noile tramvaie Astra nu circulă. 7 dintre troleibuzele noi recepționate anul trecut încă nu au circulat vreodată

Updated on octombrie 26, 2020 Compania de Transport Public Cluj Napoca are în depou 50 de troleibuze moderne și 7 tramvaie care stau nemișcate de anul trecut. În schimb, în anul 2020 compania a pus în circulație 10 autobuze second-hand EURO III fabricate acum 15 ani.

Reprezentanții Mobilitate Cluj Napoca au scris: „Compania de Transport Public încă nu are social media(facebook/instagram) iar informațiile de ultimă oră se anunță pe foi A4 printate alb-negru și lipte în anumite stații. Pentru pretențioși exista, însă, un număr de telefon fix.

Ce se întâmplă la CTP Cluj? Noile tramvaie Astra nu circulă. 7 dintre troleibuzele noi recepționate anul trecut încă nu au circulat vreodată 1

7 dintre troleibuzele noi recepționate anul trecut(344-350) încă nu au circulat vreodată. Între timp, peste 50 de troleibuze moderne, accesibile, cu podea joasă stau retrase, nemișcate de peste 6 luni. Dintre liniile noi de troleibuz promise întâi pentru iulie, apoi pentru august, nici una nu este funcțională la finalul lunii octombrie.

Noile tramvaie Astra au început să fie livrate în luna aprilie, ajungandu-se la 7 vagoane livrate până acum. La mai mult de jumătate de an de la recepția primelor tramvaie noi, nici unul nu a început să circule cu călători.

Cu tramvaie și troleibuze noi așteptând în depouri, singurul lot de vehicule achiziționat și introdus integral în circulație în 2020 este reprezentat de 10 autobuze second-hand EURO III fabricate acum 15 ani și vopsite mov la momentul punerii în circulație. Acestea au înlocuit alte autobuze diesel EURO III.”

error: Content is protected !!