Video Cluj. Femeie băgată cu forța în ambulanță, nu avea mască. Explicații Poliția Cluj

Updated on octombrie 25, 2020 Poliția Cluj a venit cu precizări după ce pe Facebook au apărut imagini cu o femeie băgată cu forța într-o ambulanță. Incidentul a avut loc pe strada Dâmboviței, langa Expo Transilvania.

Pe grupul de Facebook INFO TRAFIC CLUJ Daniel R. a scris: „Acum cateva minute. Tind sa cred ca, cauza este nepurtarea mastii. Mai multe detalii nu stiu”

Vezi aici Video:

Reprezentanţii Poliţiei Cluj spun că femeia nu purta mască şi că a refuzat să se legitimeze atunci când a fost abordată de poliţişti, anunță Adevarul.

Femeia ar fi fost băgată într-o ambulanţă fiindcă i s-ar fi făcut rău, au mai spus spus aceştia. „Poliţiştii aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu, pe raza municipiului Cluj-Napoca, au identificat o persoană care nu respecta măsurile de protecţie individuală, nepurtând mască de protecţie, fiind informata despre această prevedere legală.

I-au fost solicitate informatii pentru stabilirea identităţii, însă persoana în cauză nu a oferit informaţii în acest sens, iar din cauza stării medicale a acesteia, a fost solicitat un echipaj medical pentru acordarea ajutorului de specialitate”, au precizat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj.

error: Content is protected !!