(Foto) Ștefan Vuza, cel mai bogat clujean, a cumpărat cu 7 milioane de euro vila lui Cristi Chivu

Ștefan Vuza, cel mai bogat clujean, cu o avere estimată la 550 de milioane de lei, a cumpărat vila vândută de fostul mare fotbalist, Cristi Chivu.

Tranzacția s-a ridicat la suma de 7 milioane de euro.

(Foto) Ștefan Vuza, cel mai bogat clujean, a cumpărat cu 7 milioane de euro vila lui Cristi Chivu 1

Chivu a vândut cu 7 milioane de euro vila din Corbeanca, pe care o achiziționase în urmă cu exact 8 ani, în octombrie 2012, cu 6 milioane €, informează gsp.ro.

Cel care s-a încumetat să achite 7 milioane € pe respectiva casă este Ștefan Vuza. Acesta are 49 de ani, este patronul ChimComplex Borzești și a cumpărat în 2018 Combinatul Oltchim din Râmnicu Vâlcea.

(Foto) Ștefan Vuza, cel mai bogat clujean, a cumpărat cu 7 milioane de euro vila lui Cristi Chivu 2 (Foto) Ștefan Vuza, cel mai bogat clujean, a cumpărat cu 7 milioane de euro vila lui Cristi Chivu 3 (Foto) Ștefan Vuza, cel mai bogat clujean, a cumpărat cu 7 milioane de euro vila lui Cristi Chivu 4 (Foto) Ștefan Vuza, cel mai bogat clujean, a cumpărat cu 7 milioane de euro vila lui Cristi Chivu 5

Proprietatea tranzacționată de Chivu are o suprafață utilă de peste 1.000 de metri pătrați și deține o mulțime de spații de recreere: un cinematograf, o sală de spectacole, un centru de fitness, o sală de biliard, una de bowling, o piscină interioară, una exterioară și o zonă de spa! Copleșitoarea fostă reședință a familiei Chivu mai are 5 dormitoare, 7 băi, 3 garaje, dar și un ponton!