Răspunsuri. Emil Boc, când vor fi finalizate lucrările de pe străzile din centrul Clujului

Updated on octombrie 8, 2020 Primarul Emil Boc a oferit mai multe detalii privind finalizarea lucrărilor la șantierele din centrul Clujului. Este vorba despre lucrările de pe străzile Emil Isac, Petru Maior, Republicii, Napoca și Piața Lucian Blaga.

Emil Boc spune că termenul de finalizare a lucrărilor este 30 noiembrie. El a transmis un avertisment către firma care execută lucrările că nu va prelungi termenul.

Răspunsuri. Emil Boc, când vor fi finalizate lucrările de pe străzile din centrul Clujului 1

În cazul în care lucrările nu vor fi finalizate la timp vor fi impuse penalizări, iar firma va primi o recomandare astfel încât să nu mai participe la licitații în Cluj Napoca în viitor.

„Termenul contractual este 30 noiembrie, firma stie că nu are nicio acceptare a prelungirii acestui termen, pe toate străzile.

Strada Emil Isac este aproape gata, inclusiv asfaltul, inclusiv trotuarele. Acum s-a frezat pe Petru Maior și pe Republicii pentru ca după aceea să se ridice capace și să se toarne asfaltul. În Piața Lucian Blaga se lucrează în ritm.

Clujenii trebuie să știe că aici nu este vorba despre o simplă asfaltare. Dincolo de pavarea cu granit, de plantarea de pomi, de amenajarea de spații urbane, aici sunt lucrări integrate care presupun mai multe rețele: canalizare, gaz, cabluri subterane, toți lucrează pe rând, pentru ca, odată cu finalizarea acestei lucrări, să nu se mai sape a doua zi.

Sunt mai multe lucrări care se derulează în același timp, mai multe șantiere în șantier.

Repet, 30 noiembrie este termentul de finalizare pentru tot ce înseamnă zona centrală, Lucian Blaga, Napoca, Petru Maior, Emil Isac, toate aceste lucrări.

Firma începe să sugereze că ar vrea prelungiri, e termen contractual asumat după care, evident, dacă nu vor finaliza vor lua penalizările respective și vor primi o recomandare astfel încât să nu mai participe la licitații în Cluj Napoca în viitor”, a declarat primarul la Napoca FM.

error: Content is protected !!