Cluj: Unul dintre cele mai mari lanțuri de magazine de haine din Germania, Kik Textilien deschide un magazin la Turda

Updated on octombrie 8, 2020 Unul dintre cele mai mari lanțuri de magazine de haine din Germania, Kik Textilien deschide un magazin la Turda.

Inaugurarea va avea loc miercuri, 14 octombrie, la ora 09.00. În primele două zile de la deschidere clienții vor avea reducere de 10% la toate produsele, informează turdanews.net.

Cluj: Unul dintre cele mai mari lanțuri de magazine de haine din Germania, Kik Textilien deschide un magazin la Turda 1

”La KiK găsiţi zilnic idei noi pentru garderoba perfectă şi produse fantastice pentru familia dumneavoastră. Veniţi la KiK şi descoperiţi articole vestimentare atractive, la modă şi de cea mai bună calitate la preţuri atractive.

Puneţi-vă în valoare stilul personal prin sortimentul nostru extins de articole vestimentare şi mărimi speciale pentru femei, bărbaţi şi copii.

KiK vă va surprinde cu numeroase produse pentru locuinţa dumneavoastră – pornind de la bucătărie, continuând cu dormitorul, ajungând până pe balcon şi în grădină.

Şi pentru cei mici găsiţi la KiK produsele potrivite; vă aşteptăm la noi pentru a descoperi oferta noastră de jucării şi articole atractive de biroul şi de bricolaj.”, este descrierea pe care și-o fac nemții de la KiK.

Locația noului magazin este în centrul Turzii, Piața Republicii nr. 13-14.

error: Content is protected !!