Restaurantele din Cluj la un pas de închidere! La Dej și Gherla se închide mâine! Anunțul Prefectului

Updated on octombrie 5, 2020 Prefectul Clujului a anunțat că de mâine, în Dej și Gherla, se închid barurile și restaurantele în interior, din cauza numărului mare de infectări cu coronavirus. Municipiul Cluj este la un pas de închidere.

Pentru Dej și Gherla, Suspendarea activității cu publicul a tuturor operatorilor economici care desfășoară activități de preparare, comercializare și consum al produselor alimentare și sau băuturilor alcoolice, de tipul restaurantelor și cafenelelor în interiorul clădirilor.

Restaurantele din Cluj la un pas de închidere! La Dej și Gherla se închide mâine! Anunțul Prefectului 1

Suspendarea activităților cafenelelor și restaurantelor din interiorul hotelurilor, pensiunilor sau alte unități de cazare. Activitatea este permisă doar pentru clienții cazați.

Pentru acești operatori economici se permite prepararea hranei care nu se consumă în spațiile respective. Consumul preparatelor este permisă în aer liber, cu asigurarea unui spațiu de minim doi metri între mese și cu participarea a maxim 6 persoane la o masă.

Prefectul Clujului: „În municipiul Cluj Napoca rata de incidență la mia de locuitori este de 1,33. În momentul în care depășim 1,5 la mie vom fi nevoiți să luăm aceleași măsuri și în Cluj Napoca”.

error: Content is protected !!