Un șofer din Cluj a fost condamnat la închisoare după ce a încercat să mituiască un polițist cu un apartament

Updated on octombrie 4, 2020 Un șofer din Cluj a încercat să mituiască un polițist cu un apartament, după ce a fost oprit în trafic. Polițiștii au descoperit mai multe nereguli, printre care și faptul că bărbatul este un fugar care a mai avut problme cu legea, în luna ianuarie.

Incidentul a avut loc la Turda în luna martie, iar acum șoferul a fost condamnat la un an și jumătate, informează digi24.ro.

Un șofer din Cluj a fost condamnat la închisoare după ce a încercat să mituiască un polițist cu un apartament 1

Individul a fost condus la secție, unde, un polițist a vrut să-i scrie o amendă contravențională, deoarece în ianuarie a fost prins conducând fără permis. Bărbatul a încercat să mituiască agentul cu 1000 de euro, însă polițistul a refuzat.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj spun că atunci când agentul i-a adus la cunoștință că urmează să-i fie întocmit dosar penal, șoferul i-a oferit un apartament, drept mită. Omul legii a refuzat din nou și a făcut o plângere penală împotriva bărbatului.

S-a deschis un dosar penal pentru dare de mită, însă individul a încheiat un acord de recunoaștere a vinovăției cu procurorii și astfel a fost condamnat la un an și jumătate de închisoare cu suspendare și 60 de ore de muncă în folosul comunității.

error: Content is protected !!