Cluj. Reacție. Emil Boc, despre infectările masive cu coronavirus din ultimele zile. Îl contrazice pe premierul Ludovic Orban

Updated on octombrie 2, 2020 Primarul Emil Boc l-a contrazis pe premierul Ludovic Orban care a spus că nunțile, botezurile și transportul public sunt cei mai mari factori de risc pentru infectarea cu COVID.

”Nu am văzut nunțile, botezurile și petrecerile ca fiind prima sursă de contaminare, nici evenimentele publice pentru că s0au respectat măsurile de distanțare, nici transportul în comun, unde nu am văzut om fără mască în transportul în comun, ci consider că parcurile, locurile de joacă, locurile de întâlniri publice din cartiere, acolo trebuie mai multă responsabilitate după părerea mea.

Emil Boc, despre RIVALITATEA dintre CFR și „U”: „E loc pentru toată lumea” ELOGII pentru Dan Petrescu: „A făcut atât de multe pentru Cluj!”

Acolo și experții au spus că oamenii când sunt în preajma cartierului se simt mai relaxați pentru că se consideră acasă. Acolo trebuie să inasprim măsurile, în locurile aglomerate de pe stradă, în zona centrală a orașului este bine să purtăm mască, ca de altfel și în centrele de cartier din oraș. Am spus, portul măștii este o formă de respect reciproc”, a spus Emil Boc la Ziua Live.

„Este o anumita ingrijorare. Acum trebuie sa va spun ca in anchetele epidemiologice, pe baza datelor care mi-au fost puse la dispozitie de Ministerul Sanatatii, nu neaparat mersul la restaurant in conditii normale este cel care duce la marirea riscului de transmitere, cat evenimentele, nunti, botezuri, pentru ca aici realitatea este ca nu se respecta regulile, numarul maxim de persoane, distantarea.

La nunti, fiind evenimente fericite, oamenii ignora regulile normale pentru ca, normal, e bucurie”, a declarat Ludovic Orban.

error: Content is protected !!