Cluj. Emil Boc l-a spulberat pe Emanuel Ungureanu. Ar înregistra peste 70% din voturi. PNL a castigat toate primariile mari si Consiliul Judetean

Updated on septembrie 28, 2020 Se pare că rezultatele Exit Poll anunțate de Adevarul nu prea au ieșit. Emil Boc ar avea 70% și nu 50% cât s-a anunțat inițial.

Edilul municipiului Cluj Napoca, Emil Boc, numără în acest moment peste 70% din voturile exprimate pentru primărie, în timp de PNL ar înregistra un procent de peste 50%, anunță G4Media. 

Cluj. Emil Boc l-a spulberat pe Emanuel Ungureanu. Ar înregistra peste 70% din voturi. PNL a castigat toate primariile mari si Consiliul Judetean 1

De asemenea, la nivelul județului, PNL a câștigat tot mediul urban, respectiv orașele Câmpia Turzii, Turda, Gherla, Dej și Huedin.

PNL a câștigat și localitatea Florești, cea mai mare din județul Cluj, deși liderii partidului aveau emoții în privința șanselor candidatului lor, Bogdan Pivariu, având în vedere că în cursa electorală s-a aflat și primarul în funcție, fostul liberal Horia Șulea. În final, Pivariu s-a impus în fața lui Șulea, cu un scor detașat relevă prilmele rezultate de la numărătoarea paralelă din secțiile de votare.

Primarii din Turda și Câmpia Turzii, Cristian Matei, respectiv Dorin Lojigan, și-au păstrat mandatele, conform unor informații obținute pe ”numărători paralele”, anunță Turda News.
Ambii au reprezentat PNL în aceste alegeri.

De altfel, și alți primari din zonă și-au păstrat mandatele, conform unor informații pe surse:

Ioan Zeng (UDMR) este primar la Mihai Viteazu
Daniela Mănăilă (PNL) este primar la Tureni
Aurel Giurgiu (PNL) este primar la Luna
Ioan Roman (PSD) este primar la Viișoara

Nicolae Făgădar (PNL) este primar la Aiton
Călin Fărgaciu (PNL) este primar la Săndulești
Aurel Truță (PNL) este primar la Ploscoș

A câștigat mandate de primar:
Iosif Alexandru Dan (Partidul Verzilor) este noul primar la Tritenii de Jos
Virgil Păcurar (PMP) este noul primar la Ceanu Mare

error: Content is protected !!