Cluj. Dosar penal după ce 400 de persoane au participat la inaugurarea nocturnei terenului de fotbal din Florești

Updated on septembrie 26, 2020 Procurorii din Cluj au deschis un dosar penal după ce 400 de persoane au participat la inaugurarea instalației de nocturnă a stadionului din Florești.

Dosarul a fost deschis în rem sub aspectul săvârșirii infracțiunii de zădărnicirea combaterii bolilor.

Cluj. Dosar penal după ce 400 de persoane au participat la inaugurarea nocturnei terenului de fotbal din Florești 1

“In contextul starii de alerta si a masurilor de prevenire sau combatere a bolii infectocontagioase SARS-COV-2, luate la nivel national, la data de 19.09.2020, ora 19:00, pe str. Somesului din localitatea Floresti, jud. Cluj, era in desfasurare o manifestatie ocazionata de inaugurarea instalatiei de nocturna a terenului de fotbal, adunare la care au participat un numar de aproximativ 400 de persoane, fara a se respecta masurile de distantare sociala”, se precizeaza in comunicatul Parchetului, potrivit ziare.com

Inaugurarea nocturnei a avut loc în urmă cu o săptămână. La inaugurare au participat aproximativ 400 de persoane fără a se respecta măsurile de distanțare socială.

Nocturna a fost cumpărată printr-o achiziție cu vânzare directă pe care Primăria din Florești a și încheiat-o cu firma Led Trading, din Cluj, pe 21 aprilie. Conform datelor de pe SEAP, investiția este de 450.000 de lei (93.052de euro)

 

error: Content is protected !!