Cluj: Cum se va desfășura Târgul de Crăciun de anul acesta. Măsuri speciale pregătite

Updated on septembrie 25, 2020 Organziatorii târgurilor de Crăciun din marile orașe analizează diverse scenarii pentru ediția din acest an. În ciuda pandemiei, aceștia nu vor să renunțe la ele și pregătesc măsuri speciale.

La Cluj, organizatorii târgului sunt rezervaţi şi aşteaptă instrucţiuni de la autorităţi. Târgul de Crăciun din Piața Unirii va fi cu siguranță mai mic în acest an.

Cluj: Cum se va desfășura Târgul de Crăciun de anul acesta. Măsuri speciale pregătite 1

Măsuri speciale adoptate din cauza pandemiei: masca va fi obligatorie, și în aer liber, concertele ar putea fi anulate, iar numărul comercianților, redus.

„Am avut 98 de vendori anul trecut, cu siguranţă nu vom păstra acest număr, probabil pe la jumătate. Nu ştim dacă vom păstra muzica, dacă vom avea scena, dacă vom avea artişti, e destul de greu în perioada asta”, a declarat Mihai Oprean, coordonatorul Târgului de Crăciun Cluj, pentru stirileprotv.ro.

Turist: „ Nu o să fie un târg normal, ca până acum, dar cred că ar trebui în continuare, totuşi, organizat, pentru că bucuria Crăciunului nu ne-o poate lua nimeni”.

error: Content is protected !!