Cluj. Emil Boc îl ceartă public pe directorul de la Coşbuc care a închis școala după 4 cazuri de coronavirus

Updated on septembrie 24, 2020 Emil Boc l-a certat public astăzi pe directorul de la Coșbuc după ce acesta a închis școala fără a avea acordul autorităților. Mai mulți elevi au mers azi dimineață la școala închisă, nefiind anunțați de vreo schimbare.

Emil Boc, citat de Ziua de Cluj: “Dragi profesori, directori de şcoli, pornind de la cazul Coşbuc, vă rog să staţi în reguli şi proceduri, aveţi încredere în instituţiile abilitate. Nu este permis să se ia decizii care sunt de competenţa altor autoriăţi.

Emil Boc, despre RIVALITATEA dintre CFR și „U”: „E loc pentru toată lumea” ELOGII pentru Dan Petrescu: „A făcut atât de multe pentru Cluj!”

Directorul a decis să nu se facă ore, cu câteva ore înainte de începerea cursurilor de azi. Puneţi-vă în locul părinţilor. Este complet nelegal. Învăţăm din această lecţie. Prima oară atenţionăm, a doua oară pleacă dacă se manifestă astfel de competenţă”.

Prefectul Mircea Abrudan: “Există 4 cazuri de elevi pozitivi, 3 dintr-o clasă și unul din altă clasă. Se va lua măsura suspendării activității celor două clase pentru 14 zile”.

error: Content is protected !!