Viral. Cererea trimisă de un elev învățătoarei sale. „No, ce să fac acum? La o așa motivare…”

Updated on septembrie 23, 2020 Un elev sincer i-a cerut învățătoarei să nu-i mai dea teme vinerea, acest lucru fiind „benefic pentru fericirea copilului”.

„Doamna Învățătoare, Subsemnatul Ștefan Săman, vă rog, în calitate de elev al dumneavoastră, să nu ne dați vinerea teme. P.S. Acest lucru este benefic pentru fericirea copilului”, este mesajul transmis de Ștefan învățătoarei.

Viral. Cererea trimisă de un elev învățătoarei sale. „No, ce să fac acum? La o așa motivare...” 1

Învățătoarea Dana Tufeanu, Pitești: „No, ce să fac acum? La o așa motivare… 😜 Cel puțin pentru vinerea asta….. m-a blocat 🔒. Dar eu încurajez să își spună opinia! ❤️”

Impresionată de modul în care și-a argumentat elevul cererea, învățătoarea a acceptat să nu le mai dea copiilor teme, cel puțin în vinerea aceasta. „Se aprobă! Motivarea este FOARTE TARE!”, a fost răspunsul ei la cererea lui Ștefan, pe care apoi a publicat-o pe Facebook, anunță Stirile Pro Tv.

 

Ovidiu M.: Atentie: copilul a scris “vinerea”. Deci orice vineri. Iar cererea a fost aprobata, deci de acum incolo nu veti putea da teme vinerea!
Andrei S.: 🤣. Se pare ca a știut ce inseamna P.S. (post scriptum)… Dna cadru didactic aveți copiii (nostri) pe care ii veti face oameni
Art Look Alina: Copilul meu vinerea nu primeste teme!👏👏👏macar de weekend sa se bucure si copiii si parintii

error: Content is protected !!