Video Cluj. Mașină în flăcări pe Bulevardul Eroilor. „S-a încercat cu 2 stingătoare mici si apa adusa in bidon de 5 l din fântâna de vis a vis. Doar pompierii au reușit stingerea!”

Updated on septembrie 23, 2020 O mașină a luat foc aseară pe Bulevardul Eroilor din centrul Clujului. Flăcările au fost stinse de pompieri. Nicio persoană nu a fost rănită.

„Focul a fost stins cu stingătoare înainte să ajungă pompierii, nefiind înregistrate victime. Cauza probabilă a incendiului este de natură electrică”, spun cei de la ISU Cluj.

Video Cluj. Mașină în flăcări pe Bulevardul Eroilor. „S-a încercat cu 2 stingătoare mici si apa adusa in bidon de 5 l din fântâna de vis a vis. Doar pompierii au reușit stingerea!” 1

Pe grupul de Facebook Info Trafic jud Cluj, Török D. a scris: „O lecție importantă ar trebui să fie la orice școală de șoferi să învețe elevii cum se oprește un motor ce a luat-o pe ulei. O bagi În viteza ,calci frina, și lași ambreiajul. O treapta mare. Adică îneci motorul. Ăsta în cazul în care nu ai cutie automata”

CERT Rescue: „Ttraficul a ramas blocat. Lumea nu se prea apropia ptr ca nu se stia daca e benzina sau diesel. S-a incercat cu 2 stingatoare mici si apa adusa in bidon de 5 l din fantana de vis a vis. Doar pompierii au reusit stingerea!”

Vezi aici Video CERT Rescu:

error: Content is protected !!