(Foto) La Cluj s-a inventat s-a inventat cositul pământului şi al frunzelor uscate. „3 utilaje, care vin unul după altul, ca treaba să fie temeinică”

Updated on septembrie 22, 2020 Excesul de zel își face simțită prezența și în Cluj Napoca. Mai mulți muncitori au fost fotografiați în timp ce coseau „pământul”.

O operațiune care a reușit doar să ridice parful și să facă zgomot a avut loc pe Aleea Stadionului din Cluj Napoca.

(Foto) La Cluj s-a inventat s-a inventat cositul pământului şi al frunzelor uscate. „3 utilaje, care vin unul după altul, ca treaba să fie temeinică” 1

„Înainte de alegeri oraşul nostru e din ce în ce mai inovativ. Firesc pentru un oraş care se află printre finaliştii pentru titlul de Capitala Europeană a Inovării!

Mai precis, dacă se cunoştea demult cositul ierbii, chiar la noi în oraş s-a inventat cositul pământului şi al frunzelor uscate, după cum puteţi vedea în imaginile de mai jos”, scrie într-o postare de pe grupul Clujul Civic.

(Foto) La Cluj s-a inventat s-a inventat cositul pământului şi al frunzelor uscate. „3 utilaje, care vin unul după altul, ca treaba să fie temeinică” 2 (Foto) La Cluj s-a inventat s-a inventat cositul pământului şi al frunzelor uscate. „3 utilaje, care vin unul după altul, ca treaba să fie temeinică” 3

„Operaţiunea asta se face cu mai multe utilaje decât cel obişnuit (în cazul de faţă 3, care vin unul după altul, ca treaba să fie temeinică!) şi are ca principal scop crearea unui zgomot cât mai mare în zona de promenadă de pe Aleea Stadionului, care să concureze şi dacă se poate să învingă cei 90 decibeli “degajaţi” zilnic de lucrările de construire de la Hotelul Sport”, mai scrie în postare.

error: Content is protected !!