(Video) El este Emil Boc de la sud de Carpați! „Când am venit la Primărie aveam 300 de asistați social, azi mai avem doar 10”

Updated on septembrie 18, 2020 Imaginea primarului Emil Boc s-a răspândit atât de mult în întreaga țară încât alți edili își asumă numele lui ca pe o titulatură.

„Emil Boc de la sud de Carpați” – astfel este numit primarul din Rovinari, Robert Filip.

(Video) El este Emil Boc de la sud de Carpați! „Când am venit la Primărie aveam 300 de asistați social, azi mai avem doar 10” 1

„Cel care poate fi lesne considerat un ”Emil Boc de la sud de Carpați” – pentru destinul paralel al celor două orașe, altfel total diferite, dar și pentru dorința sa sinceră de a copia cumva modelul creat la poalele Feleacului de fostul premier al României – se poate lăuda că este cu adevărat autorul renașterii unui oraș minier din Gorj în al cărui viitor nu credea nimeni”, scriu cei de la lumealibera.ro.

Rovinari este la acest moment prima localitate din Oltenia cu cele mai multe fonduri europene atrase pe cap de locuitor.

”Când am venit la Primărie aveam 300 de asistați social, azi mai avem doar 10. Le-am oferit locuri de muncă și le-am spus că dacă nu le acceptă vor pierde banii. Am desființat de asemenea cantina de ajutor social și am făcut creșă, probabil că multora nu le-a convenit, mai ales acelora care luau cutia de pateu la cantină și o vindeau la magazinul din colț.

Aceste două măsuri au înseamnat să fiu mai puțin popular, dar în politică nu tot ce te face popular este și bun pentru oameni”, a declarat actualul primar din Rovinari.

Modelul este Cluj-Napoca, dar și Oradea sau alte metropole din Ardeal unde politica administrațiilor liberale a lăsat urme adânci, foarte apreciate de locuitorii acelor localități, mai scriu cei de la lumealibera.ro.

error: Content is protected !!