Mircea Badea în Război total cu ministrul Muncii, faza pe telefoane. „Telefonul meu  a fost afișat astăzi de PSD-iști pe internet”

Updated on septembrie 12, 2020 Mircea Badea și ministrul Mediului se războiesc pe cazul fetei de 13 ani bătută bine de alte 4 fete. Autoritățile centrale și locale au o jenă să ia măsuri astfel că Mircea Badea s-a apucat de postat nemerele de telefon al celor implicați. A început cu ministrul Muncii, Violeta Alexandru. Ministrul Muncii s-a declarat șocată de gestul lui Mircea Badea în condițiile în care chiar ea și-a făcut public numărul de telefon pe pagina sa de Facebook!

„Telefonul meu (plătit de mine, nu de minister sau de partid) a fost afișat astăzi de PSD-iști pe internet. Iată o mostră” spune ministrul Muncii.

Mircea Badea în Război total cu ministrul Muncii, faza pe telefoane. „Telefonul meu  a fost afișat astăzi de PSD-iști pe internet” 1

Mircea Badea: „Toanta asta si-a pus numarul de telefon pe pagina de feisbuc si acum …ca eu i-am facut public numarul?!?? :)))) De unde credeti ca am numarul ei?!? De la pagina ei publica!!! Ce … oribila!”

Mircea Badea îndeamnă autoritățile să o concedieze pe mamei fetei bătăușe care lucrează la … Protecția Copilului. Cum mai este creibilă femeia dacă nu are grijă e propriul copil?

„Mama agresoarei principale lucreaza de 18 ani la PROTECTIA COPILULUI?!?!?!? Mie mi se pare intolerabil si vreau sa schimb asta. Directia tine de ministerul muncii, dar e cumva in subordinaea Consiliului Judetean”, spune Badea.

error: Content is protected !!