Smiley, prima reacție, după ce numele său a apărut în cazul afaceristului din Cluj care a abuzat o fată de 14 ani

Updated on septembrie 10, 2020 Un afacerist din județul Cluj este anchetat de procurori după ce ar fi abuzat o fată de 14 ani, „cumpărată” de la mama sa.  În acest doar se regăsește și numele lui Smiley, celebrul cântăreț.

„În perioada ianuarie 2019 – decembrie 2019 a desfăşurat în mod constant raporturi sexuale, acte sexuale orale sau anale, cu persoana vătămată minoră T.I. (în prezent în vârstă de 15 ani), abuzând de poziţia sa recunoscută de încredere sau de autoritate asupra minorei precum şi de situaţia deosebit de vulnerabilă a acesteia ca urmare a situaţiei de dependenţă psihică şi materială”, sunt informațiile din rechizitoriu, potrivit wowbiz.o.

Smiley, prima reacție, după ce numele său a apărut în cazul afaceristului din Cluj care a abuzat o fată de 14 ani 1

Tatăl fetei ar fi aflat de ce se întâmpla în apartamentul în care fiica lui locuia. El ar fi alertat autpritățile, iar pentru a putea face rost de probe au fost implementate dispozitive de înregistrare în dormitorul fetei. Probele au fost incriminatorii în cazul bărbatului, despre care s-a adeverit că a abuzat de minoră.

Milionarul are un restaurant în Portugalia și se ocupă cu de importuri cu fructe de mare în România. Se presupune că omul de afaceri avea și multe cunoștințe în rândul muzicienilor. Bărbatul ar fi ademenit mai multe fete cu promisiunea că le va ajuta să își înceapă o carieră în muzică.

Pentru a fi credibil, omul de afaceri l-ar fi chmeta pe Smiley de multe ori să le cunoască pe minore. Aceste informații au fost confirmate de către una dintre victime, pentru Știrile Kanal D, după ce a declarat că Smiley a venit la ea acasă cu staff-ul, după care a fost chemată la un concert. Mai mult decât atât, există o poză cu Smiley și adolescenta de 14 ani de care omul de afaceri a abuzat.

Contactat de jurnaliștii de la Știrile Kanal D, Smiley a declarat că nu știe nimic despre acest caz și nu vrea să comenteze.

error: Content is protected !!