Cluj. Pisică închisă în garaj de două zile. Se caută o șoferiță. Alex: „Unii vecini cam vor sa rupă lacătul, si sa rezolvam pașnic. A fost astăzi si Politia Locala, dar nu au putut face prea mult, deoarece mașina nu e pe numele ei”

Updated on septembrie 9, 2020 O pisică se cere eliberată după ce a fost închisă de o șoferiță de două zile. Momentan vecini, Poliția Locală, nu știu cum să o elibereze.

Pe grupul de Facebook INFO TRAFIC jud. CLUJ, Tofan Alex a scris: „Cunoaste cineva o doamna/domnisoara care are un Audi (cred) negru, CJ54LRA, parcat in garaj pe Str. Inului? Daca da, imi puteti va rog spune in privat sau sa o rugati sa ma contacteze, deoarece de aproape 2 zile a inchis din greseala o pisica in garaj, si unii vecini cam vor sa rupa lacatul, si sa rezolvam pasnic.

Cluj. Pisică închisă în garaj de două zile. Se caută o șoferiță. Alex: „Unii vecini cam vor sa rupă lacătul, si sa rezolvam pașnic. A fost astăzi si Politia Locala, dar nu au putut face prea mult, deoarece mașina nu e pe numele ei” 1

A fost astazi si Politia Locala, dar nu au putut face prea mult, deoarece masina nu e pe numele ei. Multumesc anticipat!”

Reveni cu detalii.

error: Content is protected !!