Turul României la Ciclism ajunge vineri la Cluj Napoca. Primăria a anunțat restricții de circulație

Updated on septembrie 8, 2020 Turul României la Ciclism ajunge vineri în Cluj Napoca. Competiția a debutat astzi, de la ora 16, în Piața Libertății din Timișoara, cu prezentarea echipelor. Sportivii vor participa apoi, de la ora 18, la o cursă prolog desfășurată în zona centrală a orașului pe un traseu de 3.6 kilometri.

„În lupta pentru tricoul galben, cicliștii vor parcurge anul acesta un traseu spectaculos de peste 700 km ce surprinde numeroase obiective turistice și orașe de referință pentru turismul românesc.

Turul României la Ciclism ajunge vineri la Cluj Napoca. Primăria a anunțat restricții de circulație 1

Astfel, Turul României va continua miercuri, 9 septembrie, pe traseul de peste 170 km dintre Timișoara și Oradea, joi, 10 septembrie, pe ruta Oradea – Cluj-Napoca, vineri, 11 septembrie – Târgu Mureș – Lacul Sf. Ana. În urma unei modificări recente, etapa de sâmbătă, 12 septembrie, va porni din comuna Cârțișoara, jud. Sibiu, în loc de Brașov.

De aici, cicliștii vor continua traseul stabilit inițial spre Transfăgărășan, cu destinația Curtea de Argeș. Competiția se va încheia duminică, 13 septembrie, la București, cu un circuit de 5 km între Piața Presei Libere și Piața Victoriei”, transmit organizatorii competiției.

Turul vine cu restricții de circulație:

Cu această ocazie Primăria Cluj-Napoca anunță instituirea unor restricții de circulație pentru ziua de duminică, 6 septembrie 2020.

Se va închide circulația rutieră pe B-dul 1 Decembrie 1918, între strada Miraslău şi pod Garibaldi în data de 6 septembrie 2020, între orele 09.00 – 13.30.

Turul României este cea mai importantă competiție ciclistă din țară și este organizat de Federația Română de Ciclism. La competiție participă 12 echipe din Europa, iar printre ele se numără și echipele naționale de ciclism ale României, Bulgariei și Republicii Moldova.

error: Content is protected !!