Cluj. Atenție! George: „Pui de vipera pe trotuar. A trecut soția si fetița la maxim 20 cm de el. Când l-am văzut deja era arcuit se pregătea sa atace”

Updated on septembrie 8, 2020 Aveți grijă când mergeți prin Cluj, în special în zona străzii Maramureșului. Poate întâșniți și voi o viperă.

Pe Facebook, George Cislariu a scris: „Pui de vipera pe trotuar in Cluj Napoca-langa str Maramuresului. A trecut sotia si fetița la maxim 20 cm de el. Cand l-am vazut deja era arcuit se pregatea sa atace”.
Cluj. Atenție! George: „Pui de vipera pe trotuar. A trecut soția si fetița la maxim 20 cm de el. Când l-am văzut deja era arcuit se pregătea sa atace” 1

Dan Ianisevschi: „În Cluj Napoca se plimbă viperele pe strada (…)

Ce as vrea să știu e, în eventualitatea că ma muscă una, exista antiviperin aici sau trebuie sa iau primul avion spre München ?
Și nu prea contează dacă in poza nu e modelul câștigător. Tot as vrea răspuns la întrebare”.

Mihai Diac: „E vipera. Nu prea cred eu ca e ser la CJ, dar cine știe? Ochii mari ca ea nu ataca decât dacă e călcată sau zandarita”.

Viperele (Vipera) sunt un gen de șerpi veninoși din familia Viperidae, familie care cuprinde cca. 80 de specii răspândite în Eurasia și regiunile tropicale și subtropicale din Africa.

error: Content is protected !!