Cluj. O pizzerie a vândut pizza cu viermi, dar a scăpat de o amendă de 30.000 de lei. „Este cunoscut că produsele naturale pot conține anumiți germeni sau larve”

Updated on septembrie 8, 2020 Judecătorii au fost convinși de proprietarul unei pizzerii că este normal ca o pizza cu hribi să conțină larve. Astfel s-a anulat amenda de 30.000 de lei.

Inspectorii OPC au găsit larve pe pizza cu hribi, dar judecătorii i-au dat câștig de cauză patronului pizzeriei, aşa că Protecţia Consumatorului trebuie să-i plătească patronului pizzeriei 2.230 lei cheltuieli de judecată, anunță Ziua de Cluj.

Cluj. O pizzerie a vândut pizza cu viermi, dar a scăpat de o amendă de 30.000 de lei. „Este cunoscut că produsele naturale pot conține anumiți germeni sau larve” 1

„Produsele naturale pot conține larve”, au spus judecătorii. Este perfect normal să găseşti larve pe pizza de la restaurant. Asta este concluzia Judecătoriei Cluj-Napoca, ce i-a dat câştig de cauză patronului unei pizzerii.

„Este cunoscut că produsele naturale pot conține anumiți germeni sau larve (…) Ca atare, instanţa consideră că procesul-verbal de contravenţie contestat este lipsit de temeinicie şi se impune anularea acestuia”, arată motivarea deciziei date de Judecătoria Cluj-Napoca.

Mai mult, Protecţia Consumatorului trebuie să-i plătească patronului pizzeriei 2.230 lei cheltuieli de judecată. Decizia poate fi atacată.

error: Content is protected !!