Emil Boc atacat dur de Lia Olguta Vasilescu: „În cartiere precum Iris, Bulgaria, Mărăști, unde trăiesc peste 120.000 de clujeni, nu există asfalt, băncuțe moderne cu wireless”

Updated on septembrie 5, 2020 Lia Olguta Vasilescu își face campanie electorală la Primăria Craiova atacându-l pe Emil Boc, în condițiile în care mulți craioveni vor un oraș ca și Clujul. Iar pentru că Olguța nu poate face așa ceva, a început să-l atace pe Boc, acuzându-l de minciună.

Lia Olguta Vasilescu: „Ați tot auzit prin presa care îl pupă în fund pe Emil Boc despre extraordinare autobuze electrice pe care Boc le-a cumpărat ca să facă la Cluj un transport mai puțin poluant.

Emil Boc atacat dur de Lia Olguta Vasilescu: „În cartiere precum Iris, Bulgaria, Mărăști, unde trăiesc peste 120.000 de clujeni, nu există asfalt, băncuțe moderne cu wireless” 1

Realitatea pe care nu o știți este că Emil Boc face poze cu autobuze electrice ca să dea bine la lume și la electorat, dar realitatea este că peste 70% din parcul auto al regiei de transport este compus din autobuze super vechi și poluante.

Apropo de poluare, Emil Boc minte în continuu că avem aerul cel mai curat din România. În fapt, așa cum arăta un articol din New York Times anul trecut pe studii de aer adevărate nu pe povești cu pesti, Clujul este cel mai poluat oraș din România după București.

Emil Boc atacat dur de Lia Olguta Vasilescu: „În cartiere precum Iris, Bulgaria, Mărăști, unde trăiesc peste 120.000 de clujeni, nu există asfalt, băncuțe moderne cu wireless” 2

Însă în spatele pozelor frumos photoshopate cu Emil Boc stau cartiere întregi din Cluj care se zbat în nedezvoltare și sărăcie. Pentru cartiere precum Iris, Bulgaria, Mărăști, unde trăiesc peste 120.000 de clujeni, nu există asfalt, băncuțe moderne cu wireless. Pentru Boc, acei clujeni nu contează”.

error: Content is protected !!