Cluj. 1,500 de garaje demolate de Primărie. „Sunt câteva persoane supărate că nu mai au unde să-și țină murăturile, dar pentru asta există cămară”

Updated on septembrie 3, 2020 Viceprimarul Dan Tarcea a anunțat joi că Primăria a reușit să demoleze 1,500 de garaje din cele 10.000 de garaje existente în oraș. Demolarea continuă.

“Acțiunea va continua și în următorii ani, evident, etapizată, astfel încât să putem oferi și mai multe locuri de parcare, să poteminterveni și asupra aleilor, asupra carosabilului, a locurilor de joacă pentru copii, pentru a le lărgi și, cu siguranță, dacă veți merge să vedeți cum arată zona după demolarea garajelor, cum a arătat înainte și cum arată după – este un mare plus pentru calitatea vieții.

Cluj. 1,500 de garaje demolate de Primărie. „Sunt câteva persoane supărate că nu mai au unde să-și țină murăturile, dar pentru asta există cămară” 1

Știu că sunt câteva persoane supărate că nu mai au unde să-și țină murăturile, dar pentru asta există cămară, există beciuri la blocuri, ar putea să-și igienizeze și beciurile și să-și rezolve problema. Pot (bărbații – n. red) să socializeze și în alte locuri, nu trebuie neapărat acolo, în garaj, la mașină.

La o mașină mai nouă, mai modernă, oricum nu mai ai ce să mai intervii în garaj, e așa de sofisticată încât îți trebuie service specializat”, a declarat Dan Tarcea, joi, la Napoca FM, citat de zcj.ro.

 

error: Content is protected !!