Cluj: Un hoț de 18 ani a fost speriat de o bătrânică de 79 de ani. A fugit în grabă fără să mai fure nimic

Updated on septembrie 2, 2020 Un tânăr de 18 ani a fost depistat de polițiști după ce a încercat să jefuiască  bătrână de 79 de ani din comuna Jucu.

„Poliţiştii din cadrul Secţiei 7 Poliţie Rurală Gherla au depistat pe 1 septembrie un tânăr de 18 de ani, din comuna Jucu, bănuit de săvârşirea infracţiunii de tentativă la furt calificat.

Cluj: Un hoț de 18 ani a fost speriat de o bătrânică de 79 de ani. A fugit în grabă fără să mai fure nimic 1

În fapt, în jurul orei 05.30, cel în cauză, s-ar fi deplasat la domiciliul unei femei în vârstă de 79 de ani, din comuna Jucu, unde, prin escaladarea gardului şi profitând de faptul că uşa de acces în locuinţă nu era asigurată, ar fi pătruns în interiorul imobilului, cu intenţia de a sustrage bunuri.

Tânărul a părăsit în grabă imobilului, fără a sustrage vreun bun, întrucât în interior se afla proprietara gospodăriei, care l-a surprins pe acesta”, transmite IPJ Cluj.

După circa două ore de la producerea evenimentului, femeia a sesizat autorităţile, iar la scurt timp, poliţiştii de la Secţia 7 Poliţie Rurală Gherla l-au depistat pe tânărul bănuit de săvârşirea faptei.

În urma probatoriului administrat de către poliţişti, s-a stabilit faptul că la data de 28 august, cel în cauză ar fi pătruns în acelaşi imobil, din care ar fi sustras suma de 800 de lei.

Prejudiciul creat a fost recuperat în totalitate.

 

error: Content is protected !!