Video Cluj. Ce coronavirus? Petreceri la Chiteni și Feleac, ca pe litoral, fără măsuri anti-coronavirus. „ Pe toți cei corecți cu taxe si rate, chirii si salariați care ii țineți închiși si lăsați party-urile ilegale la negru fără taxe”

Updated on septembrie 1, 2020 Distracție maximă la Chiteni și Feleac, ca pe litoral, fără măsuri anti-coronavirus. E normal?

Pe Facebook am primit următorul mesaj: „Ma intreb party-urile saptamanale de la chinteni si (…)  feleac nu mai sunt o problema pt domnul prefect? Numai cele legale in care se marcheaza si se platesc taxe, aici ajunge si virusul in locatiile care au angajati pe bune si taxe ?
Vezi aici Video:

Deci e ok sa incurajam lucrul la negru , si pe cei corecti haideti sa i tinem inchisi ca prostii sau sa i inchidem 😞 . As vrea sa i aratati domnului prefect ce este in seara aceasta la chinteni si pe feleac iar legat de politie … sunt baieti in sensul giratoriu si daca se da semnalul ca urca politia se aseaza lumea jos 5 minute dupa care este la loc nebunia 😉 asa ca ne vedem in seara asta la party , pentru ca la Chinteni si pe Feleac nu urca Corona virus :)) ramane in sens pe feleac :)) Cluj …un oras ca afara .. dar nu in Cluj , pe afara !!
Video Cluj. Ce coronavirus? Petreceri la Chiteni și Feleac, ca pe litoral, fără măsuri anti-coronavirus. „ Pe toți cei corecți cu taxe si rate, chirii si salariați care ii țineți închiși si lăsați party-urile ilegale la negru fără taxe” 1

Vezi aici Video

Asa arata distantarea sambata 22.08.2020 😞
azi …deja cunoscut acest party ….vom revenii cu imagini .. rusine sa le fie prefecturii si IPJ Cluj 🙁 pentru toti cei corectii cu taxe si rate , chirii si salariati care ii tineti inchisi si lasati party-urile ilegale la negru fara taxe si etc … sunteti de toata jena :((”

Vezi aici Video

error: Content is protected !!