Video Cluj. Birt improvizat într-un garaj. Emanuel Ungureanu: „Azi am mers la solicitarea unui cetățean să găsesc împreună cu locuitorii de pe strada …”

Updated on august 31, 2020 Restaurantele sunt închise, la interior, dar birturile ilegale din garajele din Cluj funcționează fără nicio problemă. Niciun Polițist Local nu știe de existența acestora?

Emanuel Ungureanu: „Birt improvizat într-un garaj din Cluj-Napoca!
De ani de zile primăria Cluj-Napoca și edilul în funcție vorbește despre desființarea garajelor tip coteț din cartierele Clujului, doar vorbe goale…

Video Cluj. Birt improvizat într-un garaj. Emanuel Ungureanu: „Azi am mers la solicitarea unui cetățean să găsesc împreună cu locuitorii de pe strada ...” 1

Azi am mers la solicitarea unui cetățean să găsesc împreună cu locuitorii de pe strada Clăbucet din Mănăștur soluții pentru amenajarea spațiilor cotropite de garaje ruginite de pe străzile din zonă.

Peisajul este absolut dezolant așa cum puteți vedea din imaginile filmate de mine.

Soluții?

Soluțiile sunt simple, bunăvoință și spirit gospodăresc să fie, în locul garajelor mizere se pot face construi locuri de parcare pe structuri metalice moderne, cu spații verzi aerisite și alei pietonale decente.
Clujul trebuie să fie de 5 stele și în cartiere nu doar în centru!

Vezi aici Video:

Deschideți ochii și votați în 27 septembrie echipa mea, echipa Alianței USR-PLUS pentru Primăria Cluj-Napoca!”

error: Content is protected !!