(Foto/Video) Lucrările pe tronsonul de 17,9 kilometri dintre Iernut și Chețani se află pe ultima sută de metri. În 2 săptămâni ar putea fi realizată recepția

Updated on august 31, 2020 Lucrările pe tronsonul de 17,9 kilometri dintre Iernut și Chețani se află pe ultima sută de metri.

Asocierea Astaldi-Max Boegl a intrat pe ultima sută de metri cu lucrările pe tronsonul de 17,9 km al Autostrăzii A3 Transilvania dintre Iernut și Chețani, anunță cei de la Asociația Pro Infrastructură.

(Foto/Video) Lucrările pe tronsonul de 17,9 kilometri dintre Iernut și Chețani se află pe ultima sută de metri. În 2 săptămâni ar putea fi realizată recepția 1 (Foto/Video) Lucrările pe tronsonul de 17,9 kilometri dintre Iernut și Chețani se află pe ultima sută de metri. În 2 săptămâni ar putea fi realizată recepția 2 (Foto/Video) Lucrările pe tronsonul de 17,9 kilometri dintre Iernut și Chețani se află pe ultima sută de metri. În 2 săptămâni ar putea fi realizată recepția 3 (Foto/Video) Lucrările pe tronsonul de 17,9 kilometri dintre Iernut și Chețani se află pe ultima sută de metri. În 2 săptămâni ar putea fi realizată recepția 4

„Zilele următoare va fi deschisă circulația prin varianta definitivă a nodului rutier Iernut, acesta fiind complet finalizat, inclusiv marcajele rutiere.

Pe restul proiectului asfaltul este așternut în totalitate, s-a avansat foarte bine la parapete, garduri exterioare de protecție, taluzări cu pământ vegetal sau la spațiile de servicii.

Vezi video aici:

Așteptăm cu interes aplicarea marcajelor pe sectorul de autostradă, astfel încât în aproximativ 2 săptămâni să poată fi organizată recepția la terminarea lucrărilor”.

error: Content is protected !!