Cluj: Restricții pe lacurile Tarnița și Beliș. În ce condiții se mai poate merge cu barca

Updated on august 31, 2020 Un proiect adoptat în ședință de Guvernul României prevede o serie de restricții în ce privește navigația pe lacurile Fântânele și Tarnița.

A fost interzisă navigația pe cele două lacuri, cu excepția ambarcaţiunilor propulsate prin forţă umană, eoliană, precum și a celor propulsate cu motoare electrice, informează Ziua de Cluj.

Cluj: Restricții pe lacurile Tarnița și Beliș. În ce condiții se mai poate merge cu barca 1

“Ca urmare a solicitărilor societății civile și ale parlamentarilor din județ, reprezentanți ai tuturor partidelor, am analizat problematica și am aprobat o modificare la hotărârea guvernului nr. 665/2008 pentru stabilirea nominală şi pe porţiuni a căilor navigabile interioare ale României.

În urma acesteia a fost interzisă navigația pe cele două lacuri, cu excepția ambarcaţiunilor propulsate prin forţă umană, eoliană, precum și a celor propulsate cu motoare electrice.

În ceea ce privește activitatea de supraveghere şi control, aceasta se organizează de către Consiliul Judeţean Cluj, cu avizul Autorităţii Navale Române”, a transmis conducerea Ministerului Transporturilor.

error: Content is protected !!