Cluj. Emil Boc, explicații despre începerea școlii: Elevii claselor 0 – IV, a VIII-a și a XII-a, condiții speciale

Updated on august 27, 2020 Primarul Emil Boc spune că în data de 7 septembrie se va decide modul în care se vor deschide școlile, dar că există un scenariu la care se lucrează și, cel mai probabil, acesta va fi pus în aplicare în 14 septembrie la Cluj-Napoca.

“7 septembrie va fi data când se va stabili final modul în care se vor deschide școlile, dar scenariul la care lucrăm astăzi, și cel mai probabil că va fi pus în aplicare în 14 septembrie, va fi acela potrivit căruia clasele elevii claselor 0 – IV, a VIII-a și a XII-a merg la școală, singuri în bancă, la 1 m distanță, culoare de intrare separate, în curtea școlii locuri separate de joacă, dezinfectanți unde este nevoie, la toaletă.

Cluj. Emil Boc, explicații despre începerea școlii: Elevii claselor 0 – IV, a VIII-a și a XII-a, condiții speciale 1

Apoi, clasele de gimnaziu și restul claselor care nu merg la școală fac o săptămână și o săptămână, jumătate din clasă stă acasă, jumătate la școală. (…) Noi suntem pregătiți, asigurăm condițiile și dacă apar probleme suntem pregătiți să le rezolvăm”, a spus primarul Emil Boc, joi, la Napoca FM, citat de  zcj.ro

“Noi am fost primii din România, în luna aprilie, când, intuind vremurile care sunt și care vor veni, am cumpărat 2.100 de tablete”

error: Content is protected !!