(Foto/Video) Parcul de Joacă și Agrement de pe locația fostului Poligon din Florești a fost inaugurat

Updated on august 26, 2020 Primarul Horia Sulea a inaugurat astăzi Parcul de Joacă și Agrement de pe locația fostului Poligon.

Parcul are o suprarafata totala de 15.760 mp, din care –  suprafata aparate de joaca: 965 mp, suprafata spatii verzi amenajate: 5.390 mp.

(Foto/Video) Parcul de Joacă și Agrement de pe locația fostului Poligon din Florești a fost inaugurat 1 (Foto/Video) Parcul de Joacă și Agrement de pe locația fostului Poligon din Florești a fost inaugurat 2 (Foto/Video) Parcul de Joacă și Agrement de pe locația fostului Poligon din Florești a fost inaugurat 3

Ca dotari parcul are 5 ansambluri de joaca mari, balansoare, echipament de joaca de catarare, leagane, minitribuna, scena, grup sanitar, foisor, cismea, băncuțe.

(Foto/Video) Parcul de Joacă și Agrement de pe locația fostului Poligon din Florești a fost inaugurat 4 (Foto/Video) Parcul de Joacă și Agrement de pe locația fostului Poligon din Florești a fost inaugurat 5 (Foto/Video) Parcul de Joacă și Agrement de pe locația fostului Poligon din Florești a fost inaugurat 6 (Foto/Video) Parcul de Joacă și Agrement de pe locația fostului Poligon din Florești a fost inaugurat 7

Au fost montate amplee spații verzi, cu iarbă proaspăt pusă, iar arborii de dimensiuni mari existenti nu au fost taiați sau afectați.

Vezi video aici:

Parcul are WIFI gratuit și urmează să fie montate și încărcătoare pentru telefoane și tablete.  De asmenea, pe platoul din parc vor avea loc concerte și evenimentele comunei.

error: Content is protected !!