Turda sau Câmpia Turzii? Eroare de proporții a candidatului USR-PLUS, Daniela Dolha : A uitat în ce oraș candidează

Updated on august 21, 2020 Daniela Dolha, candidatul USR-PLUS pentru funcția de primar la Câmpia Turzii a comis o gafă de proporții în momentul depunerii dosarului de candidatură.

Intrată în luptă pentru funcția de primar al orașului Câmpia Turzii, reprezentanta USR-PLUS a scris că urmează să candideze la funcția de primar al municipiului Turda.

Daniela Dolha

În urma acestei greșeli, oficialii PNL Câmpia Turzii au depus o contestație prin care solicită respingerea candidaturii.

”La o simplă lecturare a acestui document, validat de Biroul Electoral de Circumscripție nr. 2 Câmpia Turzii, se constată cu puterea evidenței că doamna Daniela Dolha a fost desemnată de către conducerea Alianței USR-PLUS să candideze în municipiul Turda și nu în municipiul Câmpia Turzii.

Apreciem că acest document exprimă voința indubitabilă a conducerii județene a formațiunii politice USR-PLUS”, se menționează în contestația depusă de Sabin Ghemeș, în calitate de reprezentant al PNL Câmpia Turzii, care solicită ”respingerea acestei candidaturi”, transmit cei de la Turdanews.net.

Reprezentanții USR-PLUS Câmpia Turzii au transmis un mesaj de susținere pentru Daniela Dolha. Aceștia susțin și că Judecătoria Turda a respins contestația PNL.

„Candidatura Danielei Dolha e mai sănătoasă ca oricând și vă așteptăm la vot pentru a opri hoția, minciuna, administrația proastă și metehnele astea de ev mediu ce ne bântuie și azi în politica și presa locală.

Domnule Dorin Lojigan, Sabin Ghemeș si ceilalți care ați condus orașul, noi nu vă putem reclama la judecătorie pentru „erorile” acestea, dar cetățenii vă pot exclude prin ștampila de vot pe 27 Septembrie.

Erorile domniilor voastre în cheltuirea banului public sunt pe finalul documentării și unele arată că foarte probabil veți vizita si Judecătoria Turda si Tribunalul Cluj.”

error: Content is protected !!