Cluj: Bărbatul infectat cu COVID-19 care a fugit din spital este din Turda. A fost ridicat de mascați și s-a ales cu dosar penal

Updated on august 21, 2020 Un bărbat de 60 de ani din Turda, infectat cu coronavirus, a fugit din Spitalul Clinic Județean de Urgență. Bărbatul a fost ridicat astăzi de polițiști de pe strada Amurgului din Turda.

„Joi dimineață am avut rezultatul pozitiv și s-a luat legătura cu Spitalul de Infecțioase pentru transferul pacientului. Acestuia i s-a spus că va fi transferat, dar a devenit agitat și s-a încercat să se ia legătura cu familia. Medicul curant ne-a informat că nici familia nu crede în infecția COVID și că nu sunt de acord să fie transferat, astfel că i s-a dat pacientului un timp de gândire” a transmis Adina Golea, directorul medical al SCJU Cluj, citată de turdanews.net.

Cluj: Bărbatul infectat cu COVID-19 care a fugit din spital este din Turda. A fost ridicat de mascați și s-a ales cu dosar penal 1

„În jurul orei 13.00 ISU Cluj a fost solicitat de către Poliția Municipiului Turda pentru a efectua un transport a unei persoane confirmate cu COVID, sex masculin, de la Turda la unitate spitalicească in Cluj-Napoca. Persoană a fost transportată la Spitalul de Boli Infecțioase.” ne-au transmis reprezentanții ISU Cluj.

Bărbatului i s-a deschis dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor.

error: Content is protected !!