O sală de sport cu capacitate de peste 3.300 locuri se va construi la Turda. Investiția se ridică la peste 65 de milioane de lei

Updated on august 19, 2020 O sală de sport cu capacitate de peste 3.300 locuri se va construi la Turda. Arena se va realiza în cadrul subprogramului Săli de sport, parte a Programului Naţional de Construcţii de Interes Public sau Social (PNCIPS), derulat de Compania Naţională de Investiţii (CNI), instituţie care funcţionează sub autoritatea Ministerului Lucrărilor Publice, Dezvoltării şi Adminsitraţiei (MLPDA).

Clădirea va beneficia de bazin de înot, vestiare cu duşuri şi grupuri sanitare aferente pentru sportivi, antrenori, arbitri, oficiali, sală de forţă, saună, cabinete medicale şi antidoping, camere pentru recuperare sportivi (masaj şi fizioterapie), sală VIP, sală pentru conferinţe presă etc., informează stiripesurse.ro.

O sală de sport cu capacitate de peste 3.300 locuri se va construi la Turda. Investiția se ridică la peste 65 de milioane de lei 1

Construcţia va avea o capacitate totală de 3.320 de locuri, din care 56 destinate persoanelor cu dizabilităţi şi însoţitorilor acestora, şi va putea fi omologată internaţional pentru competiţii de handbal, baschet sau volei.

Durata contractului încheiat cu Asocierea ACI Cluj & Prodesign Engineering & Construction este de 30 de luni, din care 6 luni de proiectare şi 24 luni de execuţie.

error: Content is protected !!