Cluj: Un șofer a decedat după ce a intrat într-un TIR care livra produse de la depozitul Penny din Turda

Updated on august 17, 2020 Un accident mortal în care a fost implicat un TIR ce livra marfă de la depozitul Penny din Turda a avut loc sâmbătă dimineață în localitatea Uriu, din județul Bistrița-Năsăud. Un șofer din Baia Mare a intrat frontal în TIR.

”Conform primelor verificări efectuate, un bărbat de 45 de ani, din Baia Mare, în timp ce conducea un autoturism pe direcția Bistrița-Cluj, cel mai probabil din cauza oboselii, ar fi pierdut controlul direcției, ar fi acroșat un parapet metalic de pe marginea drumului, după care ar fi fost proiectat pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu un camion care tracta o semiremorcă și care era condus de un bărbat de 27 de ani, din Petreștii de Jos, județul Cluj.

Cluj: Un șofer a decedat după ce a intrat într-un TIR care livra produse de la depozitul Penny din Turda 1

În urma accidentului, din păcate, bărbatul de 45 de ani, a decedat, iar o femeie de 45 de ani și 3 copii de 3, 14 și 17 ani, pasageri în autoturism, au fost răniți și transportați la spital.
Echipajele de intervenție au gasit la locul indicat cinci victime, dintre care una încarcerata, în stop cardiorespirator (conducătorul auto autoturism, barbat în vârstă de 45 de ani).

Celelalte patru victime, o femeie în vârstă de 45 de ani și trei copii ( fetițe in varsta de 3, 14 și 17 ani) au fost găsite în afara autoturismului, scoase de către ceilalți participanți la trafic, până la sosirea echipajelor de Intervenție.

Conducătorul auto a fost extras de pompierii beclenari și au fost începute manevrele de resuscitare, dar din păcate organismul bărbatului nu a răspuns, fiindu-i declarat decesul la locul accidentului.”, precizează rasunetul.ro, preluat de turdanews.net.

error: Content is protected !!