Cluj: O casieră de la magazinul Dedeman din Turda a fost descoperită cu COVID-19

Updated on august 17, 2020 O casieră de la magazinul Dedeman din Turda a fost descoperită cu COVID-19, transmite turdanews.ro.

”Vă informez că o colegă din magazinul Dedeman Turda a fost testată pozitiv pentru COVID-19. În acest moment, starea sa este bună. A avut simptome relativ ușoare precum febră, stare de slăbiciune și tuse seacă. Precizăm că nu s-a mai prezentat la serviciu de când au apărut primele simptome. Colegii cu care a intrat în contact nu manifestă nici un fel de simptom, însă sunt izolați la domiciliu pentru perioada de 14 zile care se impune.

Cluj: O casieră de la magazinul Dedeman din Turda a fost descoperită cu COVID-19 1

Mai mult, nu permitem niciunui angajat care prezintă simptome specifice noului coronavirus să vină la serviciu, iar celor prezenți le măsurăm temperatura la fiecare intrare în tură.

Vă asigurăm că am luat toate măsurile necesare în contextul de față, în colaborare cu autoritățile responsabile.

Scopul nostru principal este cel de a oferi o experiență sigură în magazinele Dedeman. Prin urmare vă asigurăm de preocuparea noastră permanentă pentru menținerea igienei și siguranței în magazine atât pentru clienți, cât și pentru colegii noștri. Dezinfectăm periodic toate suprafețele, luăm temperatura atât la angajați, cât și la vizitatori, iar purtarea măștii de protecție este obligatorie în incinta magazinului. Mai mult, prin intermediul stației de radio din magazine insistăm asupra păstrării distanței de minimum 2 metri față de celelalte persoane din magazin.”, este punctul de vedere transmis de oficialii Dedeman.

error: Content is protected !!