Cluj. Bătaie la Auchan. Paznic vs client. „Să înţeleagă toată lumea că eu am fost chemat de un client în parcarea subterană pentru că a fost lovit cu capul în gură faţă de soţie şi copil …”

Updated on august 17, 2020 Nervii au cedat sâmbătă, la hypermarketul Auchan din cartierul Iris. Un agent de pază și un client s-au luat la bătaie.

Scandalul a pornit după ce un bărbat a chemat paza, deoarece ar fi fost lovit cu capul în gură de un client recalcitrant, anunță Știri de Cluj, preluat de Adevarul.

Cluj. Bătaie la Auchan. Paznic vs client. „Să înţeleagă toată lumea că eu am fost chemat de un client în parcarea subterană pentru că a fost lovit cu capul în gură faţă de soţie şi copil ...” 1

Agentul de pază implicat, Petre Margină a explicat pe pagina sa de Facebook ce s-a întâmplat:„Să înţeleagă toată lumea că eu am fost chemat de un client în parcarea subterană pentru că a fost lovit cu capul în gură faţă de soţie şi copil de către … ăla de moldovean.

Ajungând acolo a început să ne înjure de morţi de Dumnezei, după care a sărit la bătaie, iar eu unul nu am putut să stau să mă uit cum sare la omul meu să îl lovească şi de acolo a început tot circul. Persoana care a filmat era un băgător de seamă, la care când i-am zis că dacă venea şi îl lovea şi pe el cu capul în gură ce făcea, la care mi-a râs că îl omora pe moldovean. În fine, chiloţari de ăştia sunt cu grămada, eu consider că a fost auto apărare faţă de un drogat sau beţivan de moldovean…”

Ce spune Poliţia

„Poliţia municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată prin SNUAU 112 la data de 15 august a.c., in jurul orei 19.00. In urma verificarilor, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe. De asemenea, a fost aplicata o sancţiune conform Legii 61/1991R”, a transmis Biroul de Presă al Poliţiei Cluj la solicitarea Adevărul.

error: Content is protected !!