Cluj. De ce? Pacienţii sunt puși să plătească halatele şi măştile cadrelor medicale după consultaţie. „Să ştie şi alţii la ce să se aştepte”

Updated on august 16, 2020 Situație revoltătoare la o clinică privată din Cluj Napoca. O femeie acuză că pe nota de plată au fost trecute inclusiv măștile și halatele doctorului și asistentelor.

Şase halate şi trei măşti a avut de plătit femeia, pe lângă consultaţie, după ce a apelat la o clinică privată din oraş. Totuşi, de pacient s-au ocupat doar un medic şi o asistentă, scrie wowbiz.ro.

Cluj. De ce? Pacienţii sunt puși să plătească halatele şi măştile cadrelor medicale după consultaţie. „Să ştie şi alţii la ce să se aştepte” 1

Întâmplarea a fost povestită pe Facebook de o prietenă a femeii:

„Ştiaţi că dacă mergeţi la un spital privat pentru un consult puteţi ajunge să plătiţi şi MASCA şi HALATUL DOCTORULUI? Şi al celor două asistente? Halate chiar două bucăţi de persoană! Prietena mea, care a mers cu copilul la Centrul Medical Unirea din Cluj, a aflat asta abia de pe bon. Eu sunt uimită şi scârbită de modul în care i-a fost umflată nota de plată cu o sută de lei…

Merită distribuită informaţia, să ştie şi alţii la ce să se aştepte…  PS: nu, halatele (6 la număr) şi cele 3 măşti nu le-a primit prietena mea. Ea a avut ce şi-a adus de acasă. Că ea nu avea voie fără mască în clinică”, a scris femeia pe Facebook.

Până în prezent, Centrul Medical Unirea, care face parte din Reţeaua Regina Maria, nu a avut un punct de vedere în acest caz.

error: Content is protected !!