Foto Cluj. Șofer isteț. Și-a dat foc la mașină după ce a incendiat intenționat vegetația de pe un teren agricol. Ce spune ISU Cluj

Updated on august 12, 2020 La Cluj există un șofer tare isteț. Și-a dat foc la mașină după ce a incendiat vegetația de pe un teren agricol.

Pe grupul de Facebook INFO TRAFIC jud. CLUJ, Rares Latcu a postat fotografii cu mesajul: „Personajul din imagine, proprietar al Matiz-ului a aprins intentionat vegetatia iar focul s-a intins inclusiv la masina lui. Incindent intre Aghires si Leghia”

Foto Cluj. Șofer isteț. Și-a dat foc la mașină după ce a incendiat intenționat vegetația de pe un teren agricol. Ce spune ISU Cluj 1

ISU Cluj: „O autospecială a intervenit în această după-amiază pentru a stinge flăcările, care au cuprins un autoturism, după ce focul pus pentru a curăța vegetația uscată de pe un teren agricol a scăpat de sub control.

Pompierii au fost solicitați in jurul orei 15.10 în urma acestui eveniment, iar în momentul sosirii la fața locului au găsit mașina cuprinsă în totalitate de flăcări.
Incendiul a fost stins în scurt timp de către pompieri, însă autoturismul a fost distrus în totalitate.

Foto Cluj. Șofer isteț. Și-a dat foc la mașină după ce a incendiat intenționat vegetația de pe un teren agricol. Ce spune ISU Cluj 2 Foto Cluj. Șofer isteț. Și-a dat foc la mașină după ce a incendiat intenționat vegetația de pe un teren agricol. Ce spune ISU Cluj 3

Nu au fost persoane rănite în urma acestui eveniment.
Reamintim încă o dată importanța respectării regulilor de prevenire a incendiilor pe timpul campaniilor agricole, având în vedere că temperaturile mai ridicate din ultima perioadă pot favoriza producerea și propagarea incendiilor”.

error: Content is protected !!