(Foto) Accident Cluj. Mașină răsturnată lângă Colina. „Domnul din imagine întins in mașină este șoferul mașinii și este ok”

Updated on august 12, 2020 Un autoturism s-a răsturnat miercuri pe stada Bucium, în zona Colina, la intrare dinspre cartierul Grigorescu. Din primele informații, un șofer a intrat violent în altă mașină care era oprită la trecerea de pietoni.

Pe grupul de Facebook INFO TRAFIC jud. CLUJ, Robert Szalontai a postat fotografii cu mesajul: „Accident trecerea de pietoni Bucium! Zona Colina ! Se aglomerează! Fără victime ! Domnul din imagine întins in mașină este șoferul mașinii și este ok, nu a pățit nimic !”

(Foto) Accident Cluj. Mașină răsturnată lângă Colina. „Domnul din imagine întins in mașină este șoferul mașinii și este ok” 1 (Foto) Accident Cluj. Mașină răsturnată lângă Colina. „Domnul din imagine întins in mașină este șoferul mașinii și este ok” 2 (Foto) Accident Cluj. Mașină răsturnată lângă Colina. „Domnul din imagine întins in mașină este șoferul mașinii și este ok” 3 

Revenim cu detalii!

error: Content is protected !!