A murit copilul cu răni mâncate de viermi şi muşte, găsit în comă la Dej

Updated on august 10, 2020 Copilul găsit în comă la Dej, cu răni mâncate de viermi şi muşte, a murit. Era internat la Spitalul de Pediatrie din Cluj.

La începutul săptămânii, timp de o zi, medicii au renunţat la medicamentele care îl sedau pentru a-i face mai multe investigaţii. Concluzia a fost că are leziuni neurologice grave, iar în cazul în care supravieţuia, existau toate şansele să rămână o „legumă”, anunță libertatea.ro.

A murit copilul cu răni mâncate de viermi şi muşte, găsit în comă la Dej 1

Mama băieţelului, aflată în arest, ar putea fi cercertată acum pentru fapta de omor. Mama copilului a fost reţinută şi arestată pentru tentativă de omor.

Procurorii vor stabili dacă şi bunica baiatului şi concubinul mamei vor fi traşi la raspundere, în condiţiile în care minorul a ajuns în comă, fiind cu trei adulţi în apartament.

Un copil de 9 ani din Dej a ajuns în comă la spital, după ce medicii l-au găsit în casă cu bunica lui pur și simplu mâncat de viermi și de muște. Copilul avea infecții grave pe mai multe zone din corp .

Se pare că minorul era în grija mamei, însă mai mult era supravegheat de bunică, pentru că mama copilului lipsea adeseori de acasă și stătea mai mult la iubitul ei.

error: Content is protected !!