Cluj: Ambulanțier din Câmpia Turzii infectat cu coronavirus. Ar fi intrat în contact, prin natura serviciului, cu mai multe persoane

Un ambulanțier de la Serviciul de Ambulanță din Câmpia Turzii, a fost testat pozitiv cu COVID-19, sâmbătă, 8 august.

Se pare că ambulanțierul s-ar fi infectat cu Sars-Cov-2, după ce ar fi fost în misiune la pacienta care acuza dureri de stomac și care era pozitivă cu Sars-Cov-2, fără să fi menţionat acest lucru.

motociclist s-a dat peste cap

Angajații Spitalului „Dr. Cornel Igna” şi-au exprimat temerile referitor la depistarea cu Sars-Cov-2 a angajatului Serviciului de Ambulanță.

„Gândiți-vă că în ultimele zile, acel ambulanțier a venit – de mai multe ori – pe Camera de Gardă de la Interne, pentru a aduce pacienți. Totodată, femeia de la care s-ar fi infectat, după cum spunea chiar medicul, Csergo, a mințit personalul medical. Dacă ne infectăm și noi, se pot infecta inclusiv pacienții”, a declarat o asistentă – sub protecția anonimatului pentru refleqtmedia.ro și preluată de Ziua de Cluj.

Situația este destul de delicată, întrucât ambulanțierul ar fi intrat în contact, prin natura serviciului, cu mai multe persoane din Spitalul Municipal ”Dr. Cornel Igna” din localitate.