Cluj. Pacient Covid-19: „În perioada cât am stat acolo, trei s-au dus în rai. Îi auzeai cum se chinuie să resusciteze. Trăgeam aer şi ce să vă spun, simţeam că trag aşa cu șmirghel. Acolo am învăţat din nou să…”

Updated on august 8, 2020 Mărturie teribilă de la Terapie Intensivă, de la Spitalul de Boli Infecțioase din Cluj. Pentru cei care și acum nu cred că există coronavirus. 

Un inginer a ajuns la Cluj pentru a-și face analize, unde a aflat că este infectat cu coronavirus, ulterior fiind internat la secţia de boli infecţioase timp de trei săptămâni. Pe una dintre ele a petrecut-o la terapie intensivă, pentru că starea lui s-a agravat rapid, anunță .gandul.ro.

Cluj. Pacient Covid-19: „În perioada cât am stat acolo, trei s-au dus în rai. Îi auzeai cum se chinuie să resusciteze. Trăgeam aer şi ce să vă spun, simţeam că trag aşa cu șmirghel. Acolo am învăţat din nou să...” 1

Domnul Pop, bolnav Covid-19, mărturisește că în perioada în care a stat la terapie intensivă, auzea gemete, cum bolnavii mor, lucruri care l-au afectat psihic.

Eugen Pop, pacient COVID-19: „În perioada cât am stat acolo, trei s-au dus în rai. Îi auzeai, îi auzeai cum se chinuie să resusciteze.

Trăgeam aer şi ce să vă spun, simţeam că trag aşa cu șmirghel. Acolo am învăţat din nou să respir. Plus că noaptea dacă nu dormeam, auzeam salvarea. Una, două, trei, la 2, la 2, la 3 dimineaţa veneau salvări, veneau salvări la spital. Şi psihic te afectează. Trebuie purtat masca, trebuie distanţare socială, trebuie avut grijă. Eu am trăit ceea ce nu vreau să trăiască nimeni.”

Județul Cluj a raportat 30 de noi cazuri în ultimele 24 de ore, însumând 1398 de cazuri cu coronavirus.

error: Content is protected !!