Cluj. Medic: „Ne punem viața în pericol pentru oameni mincinoși…Femeie cu puțin peste 50 de ani vine la Spital pentru acuze respiratorii. În ultimii ani a trăit în Spania astfel că nu are asigurare nici medic de familie. Medicul de gardă ridică suspiciunea de Covid-19 și propune internarea. Dar pacienta refuză și pleacă acasă pe semnătură. Peste 4 zile …”

Un medic de la Spital Municipal Câmpia Turzii pezintă cazul unei paciente care a refuzat internarea și apoi i-a mințit pe medici.

Lehel Csergo: „NE PUNEM SĂNĂTATEA ȘI VIAȚA ÎN PERICOL PENTRU OMENI IRESPONSABILI ȘI MINCINOȘI!

Cluj. Medic: „Ne punem viața în pericol pentru oameni mincinoși...Femeie cu puțin peste 50 de ani vine la Spital pentru acuze respiratorii. În ultimii ani a trăit în Spania astfel că nu are asigurare nici medic de familie. Medicul de gardă ridică suspiciunea de Covid-19 și propune internarea. Dar pacienta refuză și pleacă acasă pe semnătură. Peste 4 zile ...” 1

Femeie cu puțin peste 50 de ani vine la Spital pentru acuze respiratorii. Vine cu Ambulanța, evident. În ultimii ani a trăit în Spania astfel că nu are asigurare nici medic de familie. Medicul de gardă ridică suspiciunea de Covid-19 și propune internarea. Dar pacienta refuză și pleacă acasă pe semnătură.

Peste 4 zile ajunge din nou la Spital, tot cu Ambulanța. Cu medic de data asta, deoarece obosește la cel mai mic efort, și când vorbește. Iar ea în loc să recunoască faptul că a greșit, ne minte. Spune că boala ei a apărut numai în ultimele 24 de ore.

În acest timp Internetul abundă de articole și comentarii despre cum nu există virusul, cât de toxice sunt măștile, despre cum se umflă numărul bolnavilor pentru bani europeni, despre cum mituiesc medicii familiile pentru a declara moartea de cauză Covid.

Nu mă deranjează comentariile analfabeților care nu sunt în stare să-și scrie corect nici propriul nume.
DAR MĂ DERANJEAZĂ ȘI MĂ DOARE CÂND POSTEAZĂ OAMENI PE CARE-I CUNOSC, PE CARE-I CONSIDERAM SERIOȘI ȘI CU PREGĂTIRE SOLIDĂ!
Este timpul să fac ordine în lista mea de prieteni. Este ușor cu “prietenii” de pe Facebook. Mai dureros cu cei din viața reală…😪”

Potrivit Digi 24, în România au fost confirmate, până acum, 59.273 de infecții cu coronavirus. În total, în România au murit 2.616 de persoane infectate cu coronavirus.