Un urs a distrus 11 stupi într-un sat de lângă Cluj Napoca. „Zona in care a fost identificat este foarte frecventata de drumeti,bikeri,persoane cu animale de companie,mame cu copii”

Un urs a distrus 11 stupi ieri seară la o stupină din Casele Micești. Ursul a fost văzut în mai multe locuri din zonă.

Alin-Ioan Fenesan a scris: „De cateva zile la Casele Micesti un urs a devastat o stupina distrugand 11 stupi.Ieri seara un constean din Saliste l-a vazut la 300 de m de parcul de animale Moara de Vant.Azi dimineata un muncitor care lucreaza la DJ l-a vazut din nou in zona dar mai aproape de satul Saliste,undeva la 500 de m de locul unde a fost vazut ultima data.

Un urs a distrus 11 stupi într-un sat de lângă Cluj Napoca. „Zona in care a fost identificat este foarte frecventata de drumeti,bikeri,persoane cu animale de companie,mame cu copii” 1

Posibil sa fie aceleasi urs care a fost surpins in Campia Turzii ,Sandulesti,Deleni iar acum este la noi in comuna.Zona in care a fost identificat este foarte fregventata de drumeti,bikeri,persoane cu animale de companie,mame cu copii.
Dupa cate am inteles legal nu se poate face nimic,autoritatile au fost informate dar nu s-au luat masuri.
Este recunoscut ca foarte agresiv la animale,dar cu fiarele nu poti stii niciodata si dupa cate tragedii si necazuri am avut in ultimele saptamani in comuna parca nu ar lipsi inca una.
Rog autoritatile locale sa avertizeze populatia si organele competente nu doar sa numere cazurile de covid”