Primarul Constanței, Decebal Făgădău, l-a felicitat pe Emil Boc: „Mi-ar plăcea să am la Constanța același dialog interinstituțional pe care-l are Boc, suntem în partide diferite, ce să-i faci?! Politica încurcă”

Updated on august 6, 2020 Primarul Constanței, Decebal Făgădău, a ținut să-l felicite pe edilul Clujului, Emil Boc, pentru că a reușit performanța de a asigura elevilor tablete și internet.

”Domnul primar Boc a luat-o puțin înainte prin achiziția făcută. Prin dialog, găsim cele mai bune formule. Mi-ar plăcea să am la Constanța același dialog interinstituțional pe care-l are Boc, suntem în partide diferite, ce să-i faci?! Politica încurcă, nu ne ajută foarte mult nici momentul electoral”, a spus Făgădău, citat de replicaonline.ro.

Primarul Constanței, Decebal Făgădău, l-a felicitat pe Emil Boc: „Mi-ar plăcea să am la Constanța același dialog interinstituțional pe care-l are Boc, suntem în partide diferite, ce să-i faci?! Politica încurcă” 1

Cu o lună înainte ca profesorii să fie chemați să pregătească deschiderea școlilor, Emil Boc a anunțat că “avem o rectificare de buget de 17 milioane de lei pentru unitățile de învățământ, din care 12.7 milioane de lei vor fi cheltuiți pentru achiziționarea de camere video, căști, laptopuri”.

“Învățământul digital oricum nu mai poate fi oprit. Luăm acum măsura pentru a fi pregătiți, indiferent de situație”, a declarat Emil Boc.

Primarul de Cluj-Napoca i-a avertizat pe directorii care nu se mobilizează pentru cel mai așteptat început de an școlar din istoria recentă că le va cere demisia public.

error: Content is protected !!