Cluj: Vesti bune pentru șoferi. S-a deschis circulația pe ambele sensuri pe podul peste râul Arieș, de la ieșire din Turda spre Alba Iulia

Vste bună pentru șoferii care merg spre Alba Iulia prin Turda. Astăzi a fost deschisă circulația pe ambele sensuri pe podul de lângă A&A.

Mult timp pe pod s-a circulat doar pe un singur sens.

Cluj: Vesti bune pentru șoferi. S-a deschis circulația pe ambele sensuri pe podul peste râul Arieș, de la ieșire din Turda spre Alba Iulia 1

Astăzi, semaforul a fost desființat, astfel încât se poate circula pe ambele sensuri. Circulația pentru pietoni a fost restricționată pe o singură parte.

Circulația se desfășoara extrem de dificil în ultima perioadă, lucrându-se pe strada 22 Decembrie, cealaltă variantă pentru ieșirea din Turda spre Alba Iulia, transmite turdanews.ro.

După un studiu privind rezistența structurii de rezistență a Podului, care a atestat faptul că singura problemă a acestuia este legată de balustrada laterală de pe dreapta, cum intri în Turda, s-a putut ridica restricția de circulație și tonaj pe pod.