Cluj: Vesti bune pentru șoferi. S-a deschis circulația pe ambele sensuri pe podul peste râul Arieș, de la ieșire din Turda spre Alba Iulia

Updated on august 5, 2020 Vste bună pentru șoferii care merg spre Alba Iulia prin Turda. Astăzi a fost deschisă circulația pe ambele sensuri pe podul de lângă A&A.

Mult timp pe pod s-a circulat doar pe un singur sens.

Cluj: Vesti bune pentru șoferi. S-a deschis circulația pe ambele sensuri pe podul peste râul Arieș, de la ieșire din Turda spre Alba Iulia 1

Astăzi, semaforul a fost desființat, astfel încât se poate circula pe ambele sensuri. Circulația pentru pietoni a fost restricționată pe o singură parte.

Circulația se desfășoara extrem de dificil în ultima perioadă, lucrându-se pe strada 22 Decembrie, cealaltă variantă pentru ieșirea din Turda spre Alba Iulia, transmite turdanews.ro.

După un studiu privind rezistența structurii de rezistență a Podului, care a atestat faptul că singura problemă a acestuia este legată de balustrada laterală de pe dreapta, cum intri în Turda, s-a putut ridica restricția de circulație și tonaj pe pod.

error: Content is protected !!