Cluj: Cresc cazurile de coronavirus din Sălicea. Au apărut trei cazuri noi de COVID-19. Printre infectaţi se află și un copil

Updated on august 5, 2020 Cazurile de infectare cu Covid-19 din satul Sălicea, comuna Ciurila, cresc. Primarul counei, Cristinel Popa, a anunţat aseară că au fost depistate încă trei cazuri de coronavirus.

„Dragi concetățeni,

BREAKING România a depășit 50.000 de cazuri de coronavirus / 1295 noi infectări confirmate în ultimele 24 de ore din 24.977 de teste / Alte 39 de decese raportate / 409 pacienți internați la Terapie Intensivă

Din păcate, am fost sesizat cu privire la apariția unor trei cazuri noi de persoane infectate cu Covid-19, în satul Sălicea. Printre acestea se numără două persoane în vârstă și un copil. Cei trei sunt sub asistență medicală, iar familiile acestora se află în autoizolare sub atenta observație a poliției, precum și a DSP Cluj.

Recomand ferm ca fiecare dintre noi să ne protejăm intens, respectând toate recomandările specialiștilor și să evităm pe cât de mult posibil contactul cu alte persoane.

Am încredere că cetățenii comunei noastre vor trata această situație cu maximă responsabilitate și că vom reuși să trecem cu bine peste aceste vremuri grele!”, a anunțat primarul.

error: Content is protected !!